Sieraden

De leukste bohemian oorbellen

bohemian oorbellen

Een goed paar oorbellen kunnen een outfit maken of breken. Oorbellen zijn altijd een goed idee om je outfit een beetje op te leuken. Een feestje in je oren, zeker als je gaat voor een paar bohemian oorbellen bij je outfit. Deze stijl is lekker vrij, relaxed en gezellig. Accessoires in de bohemian stijl mogen altijd in veelvoud. Draag veel sieraden bij elkaar. Bijvoorbeeld vintage armbandjes om je pols, grote oorbellen en veel kettingen om je hals.

Bohemian oorbellen bij kleding

Een bohemian kledingstijl, of ook wel boho-chique, is een erg leuke stijl om je in te kleden. Deze stijl is een beetje de vakantie stijl van Ibiza. Het eiland is lekker warm en heeft een relaxte sfeer. Daarbij horen veel prints, lange jurken of rokken, mooie slippertjes of sandalen en vooral ook veel kleur. De stofjes voelen vaak lekker luchtig aan en mag allemaal lang en oversized. Daarbij kan je je outfit nog leuker maken met een set boho oorbellen, mooie armbanden en veel kettingen. De bohemian accessoires mogen vooral lekker groot, opvallend en met veel extra’s. Denk aan extra hangertjes aan kettingen. Bedeltjes aan armbandjes en hangers aan je oorbellen. Als het aankomt op de bohemian stijl, mag alles met franjes, hangertjes en klosjes.

Waar komt bohemian vandaan?

Bohemian wordt niet alleen als kledingstijl gezien maar ook als levensstijl. Het is een onconventionele levensstijl. Het woord komt oorspronkelijk uit het Frans, wat inwoner van Bohem betekent, het westelijke deel van Tsjechië. Vaak leven deze mensen samen met gelijkgestemden en hebben ze weinig permanente banden zoals familie of een huis op één permanente plek. Ze houden van leven in het moment, wat voor plek dat ook met zich mee kan brengen. Een bohemian levensstijl hoeft niet zo extreem te zijn. Het vrij leven en je niet zo veel aantrekken van anderen kan je ook uitoefenen zonder van plek naar plek te verhuizen. Kleed je bijvoorbeeld boho-chique en stijl je outfit met bohemian oorbellen, armbandjes, kettingen en je doet al lekker mee.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *