Beauty

Waarom zou je een visagist inhuren?

Visagist

Heb je binnenkort een feestje of een belangrijk evenement? Dan is het een tof idee om een visagist in te huren om je mooi op te laten maken. De meeste vrouwen doen hun make-up natuurlijk gewoon zelf, maar ze zijn er niet altijd even goed in. Hoewel vrijwel elke vrouw wel een mooie basismake-up aan kan brengen wordt het lastig wanneer ze een uniekere look wil. Een mooie smokey eye bijvoorbeeld, is vrij lastig om aan te brengen. Een lijntje op hun ene oog lukt de meeste vrouwen nog wel, maar wanneer ze de andere tekenen gaat het mis. Een goede smokey ey is volledig symmetrisch, oftewel hetzelfde op je linker- als rechteroog. Voor een echte visagist is dat een eitje. Hij of zij tekent zonder moeite een prachtig lijntje langs je oogrand, en doet dat op zo’n manier dat je ogen er mooier uitzien.

Een visagist geeft je een look die bij je past

Ben je het gewend om elke keer dezelfde make-up look bij jezelf aan te brengen? Heel makkelijk natuurlijk, maar past deze wel bij de vorm van je gezicht? Een visagist zal je vertellen dat make-up gemaakt is om je mooier te voelen, maar je moet het dan wel goed toepassen. Dat wil zeggen dat dat lijntje boven je ogen misschien wel dikker, dunner langer of een andere vorm moet hebben. En dat die blusher die je altijd op een bepaalde plek aanbrengt misschien wel niks goeds doet voor de vorm van je gezicht. Een visagist weet precies hoe je jouw gezicht het mooiste uit kunt laten komen, en zal je advies geven voor de juiste party-look.

Wanneer huur je een visagist in?

Vrouwen huren vrijwel altijd een visagist in voor hu bruiloft. Ze willen er dan uitzien om door een ringetje te halen, maar doorgaans wel heel natuurlijk. Deze look is lastig zelf te creëren, en dus huren ze er iemand voor in. Het kan natuurlijk ook gewoon voor een ander feestje of event, net wanneer je wilt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *