Fashion

Onmisbare items die je als man nodig hebt om stijlvol gekleed te gaan 

Herenkleding Rotterdam

Voor heren is het net zo belangrijk om stijlvol gekleed te gaan als voor dames. Ook de mannen onderling kijken naar elkaar en hoe men gekleed gaat. Denk dus goed na wat je aantrekt voor je naar kantoor gaat. Wil je er zeker van zijn dat je nooit een flater slaat? Voeg dan deze onmisbare items toe aan je kledingcollectie via herenkleding Rotterdam

#1 Het herenkostuum

Het maakt niet uit wat je doet of wie je bent: in een pak zie je er als man altijd goed gekleed uit. Investeer daarom in een pak dat je overal naartoe kan dragen. Het komt zeker van pas bij begrafenissen, bruiloften en eventueel naar je werk. Het ligt eraan wat voor een baan je hebt natuurlijk. 

Het vest en de stropdas 

Aan een pak kun je ook een vest en een stropdas toevoegen. Het maakt het pak nog wat netter dan het al is. Wel zijn beide items voor extra officiële gelegenheden. Tijdens een casual event hoef je ze niet te dragen. 

Grenzen tussen nette look en casual vervagen 

De grenzen tussen chique gekleed en casual vervagen steeds meer. Zo kun je een pantalon combineren met sneakers. Een jasje staat goed op een spijkerbroek. Hier mag je best een beetje mee spelen. 

#2 Een warme winterjas

Als je vaak een pak of nette kleding draagt is het belangrijk om daar overheen een goede winterjas te dragen. De meeste mannen gaan voor het mantel model met zijden voering. Zwart kleurt bijna overal bij en wordt daarom veel gedragen. 

#3 Een overhemden collectie 

Overhemden zijn eigenlijk ook een basis om jezelf goed te kleden als man. Koop een model dat goed past en dan een paar verschillende kleuren tegelijkertijd. Overhemden kunnen onder een pak en onder een pullover. Je kan ze ook los dragen. Met een paar goede overhemden kun je heel veel kanten op. 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *