Het kiezen van een Personal Trainer

Personal trainer Terneuzen

De ervaring en kennis van een personal trainer zullen u helpen om in de beste vorm van uw leven te komen. De juiste personal trainer zal u motiveren om uw dagelijkse gewichtheffen te verhogen, uw kern te versterken, spieren op te bouwen en calorieën te verbranden. De juiste personal trainer zal ook in staat zijn om te identificeren wat u moet verbeteren om de prestaties van uw lichaam te maximaliseren om zo de beste resultaten te krijgen in korte tijd. Trainer zijn is ook een dure onderneming. Je hebt de afspraken, de uitrusting, het trainingsprogramma en de klantenkring. Dit alles brengt hoge kosten met zich mee. De meeste opleidings- en trainingsprogramma’s vereisen kosten voor lessen en materialen die elke maand moeten worden betaald. Het werk van een personal trainer is erg zwaar en kost veel tijd. De helft van de tijd ga je naar je lessen. De rest van de tijd ben je aan het fietsen of kilometers aan het hardlopen omdat je weinig tot geen ondersteuning hebt. U rijdt met uw auto heen en weer naar de sportschool om uw trainingen te volgen en uw klanten te ontmoeten.

U besteedt minstens 20 uur per week aan training. U zult deze 20 uur besteden:  Rijden om te trainen in de sportschool  Al je training in de sportschool doen Opleiding thuis  Je zweet omzetten in zweet voor je volgende trainingssessie  Het eten van een strikt gereguleerde voeding, zodat u spierkracht krijgt en maximaal van uw training kunt profiteren Kijk naar hoeveel een personal trainer uitgeeft aan het trainen van u. Het zal u de helft van de tijd en geld besparen als de juiste personal trainer voor u wordt ingezet. Bij het kiezen van een personal trainer, zorg ervoor dat hij positief en deskundig. Hij moet u kunnen begeleiden in uw streefgewicht en lichaamsvetniveaus. Vraag hem altijd van tevoren hoe hij de lichaamsvetkalibers moet interpreteren. Sommige trainers gebruiken verschillende modellen om verschillende resultaten te geven.

Is je trainer flexibel? Sommigen zijn heel goed in wat ze doen, maar ze zijn nog niet flexibel. Kunt u erop vertrouwen dat ze flexibel genoeg zijn om met uw schema te werken? Sommige trainers beweren dat ze zich zullen aanpassen aan het streefgewicht. Dit is echt moeilijk te doen als ze 30 tot 50 pond extra gewicht hebben. Zorg ervoor dat je hun flexibiliteit controleert door te proberen een stretch of een spiergroep met minimale tot matige weerstand fysiek toe te passen, zoals een hamstring curl. Daarnaast moet een trainer altijd goed opletten bij het uitvoeren van een warming-up of cooling-down. Het is zeer gunstig voor u wanneer u een warming-up uitvoert om de bloedsomloop te verhogen en spierschade te voorkomen. Sommige trainers zullen ook een spiergroep opwarmen om de doorbloeding te bevorderen. Dit is een andere zeer belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een personal trainer. Sommigen zijn heel goed in het opwarmen van een spiergroep, maar zullen niet de hele spiergroep adequaat opwarmen met minimale weerstand. U moet uw trainer van tevoren vragen welke opwarmingsset of -routine hij moet gebruiken om te voorkomen dat hij mogelijk schade aanricht. Veel trainers combineren gewichtheffen met aërobische training. Zorg ervoor dat uw trainer ook zwemmen, squats en cardiovasculaire oefeningen in zijn of haar routine opneemt.

Vraag ten slotte altijd aan uw personal trainer of hij of zij u materiaal ter beschikking stelt om mee te trainen. De meeste personal trainers zullen u gewichten ter beschikking stellen, maar sommige misschien niet. Zorg ervoor dat dit vermeld staat op de website van uw personal trainer of wanneer u lid wordt, als dat al het geval is. Je wilt je geld niet uitgeven aan iets dat je helemaal niet hebt, nu wel! Als u deze overwegingen volgt voordat u een personal trainer kiest, moet het geen probleem zijn er een te vinden die aan uw behoeften voldoet. Er zijn veel goede personal trainers online en u kunt een goede ervaring met hen hebben. Kies zorgvuldig en u zult een tevredener klant zijn. Vergeet niet dat het kiezen van een goede trainer ook rekening houdt met de kosten van de transactie. Het maakt niet uit hoe goed en bekwaam de trainer mag zijn, tenzij u het zich kunt veroorloven een bovengemiddelde prijs te betalen, zoek hem of haar dan om een abonnementsovereenkomst te ondertekenen. De overeenkomst is een juridisch contract waarin de betalingsrichtlijnen, het tijdschema en de klantenservice zijn vastgelegd.

Lees meer

Afvallen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.