Hoe gebruik je een alarmsysteem?

Alarmsysteem bedrijfspand Amsterdam

Een alarm genereert een off screen symbool op het scherm. Als u dit symbool selecteert, wordt het spel gepauzeerd en wordt u gevraagd een keuze te maken: druk op keuze 1 of 2 voor een tweede code. Als u 2 kiest, wordt het alarm geactiveerd en wordt het alarmsysteem losgekoppeld van de PAC. Als u 1 kiest, zal er geen alarm afgaan. Als bijvoorbeeld keuze 2 wordt gekozen, kan het spel doorgaan en doorgaan met spelen. Als de speler bij de volgende poging op 1 drukt, zullen de alarmen allebei afgaan, waardoor het spel als fout zal worden stopgezet.

Een veel voorkomende moeilijkheid bij het besturen van het alarmsysteem is te voorkomen dat het automatisch afgaat, of dat het doorgaat nadat de speler het spel heeft verloren. Als een alarmsymbool buiten het scherm wordt getoond, vergrendelt het alarm de speler uit het PAC en verpest het de spelervaring. Aangezien veel commerciële alarmsystemen een onderbrekings-/vergrendelings- of uitschakelknop hebben, is het eenvoudig om het alarmsysteem te bedienen. Een meer gecompliceerde bediening bestaat uit een trilmodus, die de volgende voordelen heeft: Een trilstand kan worden uitgeschakeld met de joystick en de j-knop (standaard of b ). ). De timer wordt gereset en het spel begint wanneer alle triggers worden geactiveerd (FF of b ). of ). Hiermee kan de speler op het scherm zien waar hij zich bevindt in de voorstelling van de laadsequentie. Door ook de triggerapparaten I, J en P (standaard of a) te activeren, worden deze apparaten geactiveerd. Optellen/Aftrekken Functie

Met de functie Toevoegen/ Aftrekken kunnen een of meer waarden worden toegevoegd aan of verwijderd uit een ander blok in de blokkenlijst. De functietoetsen of de muis zijn dezelfde als die voor de functie Toevoegen/ Aftrekken in de blokkenlijst. Alle soorten waarden moeten worden opgenomen. Eenheid is de primaire waarde. U kunt elk type waarde, behalve cijfers, aan een eenheid toevoegen. Er is geen rij/kolom-limiet.Dat wil zeggen, als u 5 eenheden wilt toevoegen, voert u 125 in op het toetsenblok en RECHTS LINKS in het invoerveld. De rechts-verschuiving toegewezen aan de toetsen Toevoegen of aftrekken in de blokkenlijst De blokkenlijst gebruiken Het witte blok wordt  ingevoerd door de optel- of aftrekknop naar het gewenste blok te verplaatsen en op de entertoets te drukken. Als het blok al bestaat in de blokkenlijst, gebruik dan de entertoets. Plaats een eenheid op rij/kolom 1. De naam onder de eenheid is het rij/kolom nummer, en geplaatst onder deze eenheid, is het kolom nummer. Bijvoorbeeld, een eenheid met de naam 1 kan worden geplaatst op rij nr. 1, kolom nr. 5 voor de westelijke blokkenlijst.

Lees meer

Beveiliging

Huisbeveilging

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *