Hoe haal je het meeste uit je gymnastiek

Fitness voor vrouwen rotterdam

In tegenstelling tot groepen die hoofdzakelijk voor mannen zijn gespecialiseerd, hebben vrouwen in het begin meestal een instructeur nodig die hen goed kan begeleiden als ze beginnen en die hen kan helpen hun technieken na verloop van tijd te verbeteren. Ook dit helpt hen om blessures te voorkomen en helpt bij het creëren van een gemeenschapsgevoel waardoor vrouwen zich op hun gemak en thuis voelen bij anderen. Bij Curves trainen alle vrouwen Marion Martin geeft een fitnessles voor vrouwen genaamd ballet: moderne dans. Ze bezoekt ook balletscholen in het hele land om instructielessen te geven.Martin groeide op in Milwaukee, Wisconsin. Haar moeder, Silvia Martin, blesseerde zich toen ze tijdens het fietsen iets deed om haar evenwicht te bewaren. Daarop besloot ze van de gymnastieksport haar obsessie te maken. Vervolgens verhuisde ze naar de staat  New York om haar passie voort te zetten. Om haar talent verder aan te scherpen, ging de jonge vrouw niet alleen trainen, maar ook studeren en leren wat ze kon met de hulp van anderen.

In 1996 behaalde de nu vierentwintigjarige vrouw haar OpenPermit toen zij deelnam aan de nationale kampioenschappen, waarmee zij blijk gaf van uitstekende gymnastiek-credentials. Vervolgens verhuisde zij naar Miami, Florida, om haar opleiding voort te zetten. Gedurende deze periode kreeg Martin een rol in een cornflakeserie voor kinderen dankzij een promotieactie van Proctor & Gamble. “Ik had niet zoveel zelfvertrouwen toen ik voor het eerst de Bootleg History binnenliep,” vertelde Martin, volgens ESPN.com. “Maar ik wist dat ik het talent had — dat kon ik niet aan mezelf toegeven. Maar tot mijn verbazing was de reactie die ik kreeg van de leraren absoluut fantastisch! Ze behandelden me als een natuurtalent. En ik zal niet eens meer betrokken raken bij een andere mannenklas.” Martin verwezenlijkte uiteindelijk haar droom van een loopbaan in de gymnastiek, maar nam een tijdje vrijaf om haar stage bij een populair kinderkledingbedrijf af te maken. Terug in Wisconsin bleef ze als stagiaire werken terwijl ze haar masterdiploma in lichamelijke opvoeding behaalde aan de Napheastern University. Daarna kreeg ze een baan bij een fitnessclub, typisch vijf mijl van de universiteit. “Ik jaag nog steeds op die ongrijpbare buste van vorig jaar,” zei Martin. “Ik ben dit jaar net aangenomen voor de buste, wat iets is waar ik naar op zoek was, dus ik ben enthousiast.” Martin zegt dat ze niet anders kan dan optimistisch zijn over vrouwen in het stadion.

“Het is goed om vrouwen te zien die alleenstaand zijn en het goed doen in een sport waar de meeste mensen het moeilijk vinden om zelfs parttime werk te vinden om het seizoen door te komen,” zei Martin. “Ik denk dat ik de mogelijkheid heb om sommige mensen van gedachten te doen veranderen over dat soort mentaliteit. Denk je dat? Sommige jongens denken dat je nooit degene zou zijn die een relatie met een vrouw heeft en dat je nooit in staat zou zijn om te concurreren.” Maar hoe vaak hoort dat bij het vak? “Buiten de Bust en bust-EEP-spelende vibe, denk ik dat 99 van de 100, de relaties met vrouwen in het balpark gaan werken,” zei Martin. “Het is een trieste zaak, maar dat is gewoon de manier waarop het is. Als je die relatie wilt hebben – de authentieke relatie – dat is één ding. Maar het verwachten of het verwachten van een relatie is onredelijk.”

Martin zegt dat de meesten van de Place-teams voor hun wedstrijd op vrijdag al getrouwd waren of pas getrouwd waren of geen tijd hadden om naar het veld te komen. “Niets bereidt je voor om de interesse van je partner op te pikken in een serveerles zoals het leren van tai chi en hoe je een bal vormt met je handen,” zei Martin. “Hetzelfde gebeurt in de sport … veel jongens hebben op dit moment niet die verstandhouding met vrouwen. Dat wil gebeuren. Zodra je van het veld afkomt is het ‘ik word geacht naar huis te gaan om mijn brokken te kussen’. Het is een ‘coming of age’ voor een jongen. Kom op, laten we naar buiten gaan,” zei ze met een lach. Niet alleen heeft het spel geen TV, maar een TV-monitor,” zoals Martin het uitdrukte. “Vrouwen gaan niet over ego.” lachen om de Wild Niagara 101 Gamecock- sympathiseren met de onofficiële cheerleaders (het schijnt … de vrouwen natuurlijk). “We beginnen met die kerel een pak slaag te geven,” zei ze over de toespeling van de week. “Uiteraard vond ik het volkomen gepast dat zij dat deden, want zij hebben veel meer vaardigheden en achtergrond dan wij in onze eigen club.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.