Maldiven wijn

EMS training

Het was 1964 toen Don zijn studies in de Gymbiotica en de meetinstrumenten van de gehele cel stopzette. Het was pas in 1972 toen Brigham en zijn Marshall Eiland Experiment blootlegden. TheStudy De opstelling was de opstelling voor het Marshall Eiland Experiment. De eilanden zijn omzoomd met reusachtige batterijmonitoren en werden gezaaid voor algengroei. De veldtest begon in 1991. De eerste test was een loop van twee mijl op een loopband. Na zes maanden testen ontdekte Don dat hij zijn mijl per uur had verhoogd tot 17 mijl in slechts 90 dagen! En dat zonder EMS training of oefening. De resultaten Door de studie van Richard behoudt hij zijn statistisch en zaadgroeidoel van 24.100 mijl per jaar. Niet lang na de publicatie en aanvaarding van het Marshall Eiland-experiment waren er talrijke andere proeven aan de gang. Aangezien elke proef een replicaat van de vorige had, waren de resultaten van de ene proef natuurlijk meestal een gemiddelde van de resultaten van andere proeven.

Andere studies De meest populaire van deze studies is die van James Fries, een onderzoeker van de Universiteit van Rhode Island. Zijn studies onderzoeken de identieke werking van zijn Maldiven experiment. Zijn werk werd gesteund door een beurs van de Marvin Davis Defense Foundation.Onderzoeksresultaten? Veel artsen uit Massachusetts waren enthousiast over wat ze zagen. Als je dezelfde spieren traint met een baanbrekend apparaat tegen een belachelijk lage  prijs, kun je volgens een arts uit de omgeving van Boston je longen mogelijk vertienvoudigen. Je kan niet! Richard Fergerson had een manier ontdekt om de spieren te benutten door elektrische impulsen te zenden via een reeks procedures die door hem en anderen waren opgezet. Hij gebruikte niets anders dan de geleidende platen en draden van zijn doe-het-zelf elektrische generator die een fluorescerende roze motor aandreef. Hij gebruikte een loopband bij zijn experimenten, en zowel de motor als zijn voeten ontvingen elk bijna 120 microampère. Hij vergeleek dit met het lopen van twee mijl op deze zelfde helling en racete tegen enkele van zijn beste hedendaagse meters. Hij vermeldde het niet in zijn experimenten. Toen hij mij ontmoette bij de Boston Marathon van 1996, vond ik Richard’s gebruinde huid met duidelijk roze voorafgaand aan ultraviolet Ethyl Waterstof terugroepen.

De Test Ik stond op het punt om zelf een experiment te doen waarbij ik mij zo zou opstellen dat Maury blijkbaar noch de weegschaal van een volwaardige race noch een volwaardige afstandsbaan zou kunnen besluipen. Hij had de weegschaal opgesteld, maar het gewicht er nog niet afgehaald. Ik zei hem dat we met de test op volle schaal op een andere planeet zouden gaan doen. Hij vroeg of ik mee wilde gaan hardlopen op de loopband terwijl hij mijn hartslag in de gaten hield. Toen ik zei dat ik het druk had, zei hij dat hij volgende week helemaal niet ging hardlopen, maar wel een loopje kon plannen. k verwonderde me over Maury en zijn kracht van lange duurlopen. Hij is een  befaamd hardloper in de omgeving van Boston, een van de mensen die er mede voor gezorgd hebben dat de Boston Marathon überhaupt van de grond is gekomen, en hij heeft er in belangrijke mate toe bijgedragen dat ik en andere mensen door regelmatige lichaamsbeweging in vorm zijn gekomen. We gingen naar buiten en hij begon op te warmen. Hoewel hij een nuchtere, rode wijn drinkende Don Juan was om 10:30 ‘s morgens, is hij meestal een uitstekende partner. We liepen terug naar de kamer, en ik vroeg hem of hij een paar conditierondjes wilde lopen terwijl ik naar de TV keek. Hij lachte en zei: “Als je zoiets goeds als dit wilt, moet je serieus gaan hardlopen.” Hij ging achter een stoel zitten, en we praatten een paar minuten over de recente gebeurtenissen en over een recente operatie.

Lees meer

EMS fitness

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.