Personal Trainer

Personal trainer Rotterdam

Sommige mensen noemen een personal trainer een therapeut. Dat kan in dit geval al dan niet juist zijn. Het hangt ervan af wat voor personalisatie de personal trainer doet en hoe hij of zij te werk gaat. Een personal trainer geeft altijd het advies en dat advies wordt afgemeten aan de resultaten die u ziet. Een ander ding dat een personal trainer doet, is uw trainingen opnemen. Wanneer een personal trainer opnames van uw training maakt, kan hij voortdurend feedback krijgen. U kunt video’s bekijken omdat u of uw trainer opnamen maakt voor uw eigen persoonlijke redenen, maar het eindresultaat is dat u hetzelfde voor u geprojecteerd ziet – ongeacht of het accuraat is of niet.

Het kan zijn dat de trainer zich al dan niet op het juiste gebied richt, omdat uw specifieke trainingsprogramma gericht is op een gebied van uw lichaam dat bijvoorbeeld onevenwichtig is bij het ontwikkelen van spieren. In veel opzichten zal uw trainer toekijken hoe u uw trainingen uitvoert om u de feedback te geven die nodig is om de juiste manieren van trainen te ontwikkelen waarmee u het trainingsdoel kunt bereiken. Een deskundige trainer kan je advies en begeleiding geven over hoe je moet bewegen, hoe snel je moet bewegen en hoe je je lichaam in positie moet houden terwijl je bepaalde oefeningen doet. Stel dat je een volleybalspeler bent en je squat lang zodat je over een bal kunt springen, dan zal je trainer discreet genoeg zijn om je tips en advies te geven over wat je moet verbeteren.

De trainer kan al dan niet goed thuis zijn in het gebied of direct op de hoogte zijn van de kracht n middelapparatuur. Het hangt ook af van de kwalificaties van de trainer. De krachtvermeerderingsapparatuur is blijkbaar ingewikkeld en de recente uitvindingen kunnen uw risico’s verhogen bij het gebruik van deze machines om te trainen. Sommige trainers zijn overijverig als het erom gaat mensen te laten zien hoe ze de krachttrainingstoestellen moeten gebruiken. Dit komt omdat de apparatuur lichtelijk ontdoken is en mensen de neiging hebben om het gaandeweg te leren. De trainer neemt het misschien voor de serieuze trainingsdoeleinden van de atleet, maar aangezien het niet realistisch is voor een trainer om de krachttrainingstoestellen serieus te gebruiken, is het alleen om je te trainen en je eraan te herinneren wanneer het tijd is om op de trainingsvloer te springen.

Professionele trainers zijn zich ervan bewust dat mensen de conditioneringsapparaten serieus willen gebruiken, terwijl sommigen ze terloops gebruiken zonder de juiste manier te kennen om ze te gebruiken. De trainingssessie van een trainer moet op dit moment logisch en gepland zijn. De professionele trainer zal de krachttrainingstoestellen gebruiken op een manier die realistisch is voor de trainingsmethode van de beroemde bodybuilder. De beschikbare informatie en middelen zijn geweldig als je bedenkt hoeveel andere mensen de stroomregelingsapparatuur gebruiken. Een professionele trainer kan u misschien tips en advies geven op basis van zijn of haar ervaringen of de professional die hij of zij inhuurt kan u misschien zelfs advies geven om de stroomregelingsapparatuur veilig te gebruiken.

Lees meer

Voedingscoach

Bootcamp

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.